matlagning

2010-01-27 @ 14:28:23
Idag så var det min tur att laga mat (vilket jag iofs nästan alltid gör) och det har jag ingenting emot. Men när min fina sambo bara äter och sen går och fortsätter med det han gjorde innan, det irriterar mig. Varför inte hjälpa till att göra matlåda/plocka undan och diska? Kanske ställa in mjölken eller senapen innan man latar sig i soffan igen?

Hur gör alla ni andra par där ute?


Kommentarer
Postat av: Twixy

samma här hemma, dom (killarna) kanske inte tänker på de bara. och gör mig inte så mycket, han fixar ju allt annat hemma som inte jag kan i stället =)

2010-01-27 @ 15:45:58     URL: http://lillatwixy.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Killar e vana med att de e tjejer som fixar me sånt, men tkr alla ska hjälpas åt asså, man kan ju försöka göra de till en rolig aktivitet på nåt sätt :)Mysig blogg förrästen! :D

2010-01-27 @ 17:36:40     URL: http://gabbesliv.blogg.se/
Postat av: sanna,

fan, tjejen. stå på dig. låt han inte smita undan för ingen anledning! såklart kanske man inte alltid har tid att hjälpa till med att varken laga maten eller plockan undan efter sig. men det får absolut inte bli en rutin. låter han det stå framme - gör det du med! eller lägg det i hans knä och säg "du kanske trodde det skulle hoppa in i kylen själv?" eller "din tur att plocka undan i köket, jag vänter i sängen...."

2010-01-27 @ 18:22:14     URL: http://miiph.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0