kvällens sysselsättning

2010-01-28 @ 22:53:51
I brist på annat att göra, så bestämde jag mig för att baka, det är ju faktiskt roligt. Efter att ha lagat en god middag (ris och kyckling i god sås) så blev jag sugen på bullar..

Såhär fina blev dem! :)


svaren

2010-01-28 @ 21:25:22
Det kom in i alla fall lite frågor, och det är ju bättre än ingenting :)

Anonym: Bästa sextips (kanske med en kille och en tjej?)

Svar: Ja, bästa sextips med en tjej kan jag tyvärr inte ge då jag har inte någon erfarenhet därifrån. Men med en kille så älskar jag när det blir sådär riktigt impulsivt och lite hetsigt. När man går från noll till hundra och nästan äter upp varandra, haha. Nej, men när man egentligen ska göra något annat, men så räcker det med en blick eller att man rör vid den enes axel eller vad som, och så bara exploderar det och man blir stenkåt och bara har fantastiskt bra sex just där och just då.

Natalie: Hej. Tack för besöket. Fin blogg! En liten presentation av dig på bloggen hade inte vart fel :)
Svar: Vet att det inte exakt är någon fråga, men eftersom att ett svar efterfrågas tar jag med den ändå! En liten kort presentation ligger under kategorin sambosarna, eller hittas här.


Ida: Fullständiga namn? Ålder? Bor?
Svar: Mitt fullständiga namn vill jag inte lämna ut, men kan tala om att mitt namn är Annifrid, lite sådär ovanligt men fint. Jag är 21 år gammal och bor i centrala Småland.


Annika: Hur länge har du bloggat och hur många läsare har du?
Svar: Bloggen är ju helt nystartat, så inte så länge. Men kan tillägga att jag även har en annan blogg som har haft i över två år. Statisiken funkar inte på denna bloggen än, vet inte vad felet är?


Hanna: varför började du blogga?
Jag började blogga för att lufta av mig, speciellt denna bloggen. Den andra har jag för att jag har rest mycket så att mina nära och kära ska kunna följa mig! :) Men som sagt, denna bloggen startade jag för att kunna rensa av mig lite som man tänker på, som man behöver få ur sig =)


My: Hur träffades du och din pojkvän?
Svar: Vi träffades genom gemensamma vänner kan man säga, fast det var egentligen på en fest och vi var fulla och glada, löningshelg. Sen träffades vi efter det och insåg att vi trivdes bra tillsammans.


Anonym: Hur ofta har ni sex och vilken är din/er favoritposition?
Svar: Vi har sex ca 4-6 gånger i veckan, det beror lite på hur mycket vi har och göra och hur vi jobbar osv, men vi vill inte heller ha sex bara för att vi måste, så det är lite olika. Men mycket sex är bra! Favoritposition, den var lite svår. Jag gillar variation.. men en favorit är klassikern doggy, men även en form av missionären när man har benen över killens axlar, know what i mean? :)

 

Hoppas ni är nöjda med svaren som kom här, och är det något mer ni undrar är det bara att fråga på! :)

Såg även att det var någon som lämnat tips på att jag ska visa dagens outfit och saker jag köper och så, och det kan jag absolut självklart göra :)

 

 

Såhär blond och brun var jag efter thailand i somras, underbart!

 


frågestund

2010-01-28 @ 17:19:41


Jag har inte glömt bort er, jag väntar bara på att de ska komma lite mer frågor! Så fråga på :)

 


en fråga

2010-01-28 @ 16:07:16
Jag vet att bloggen inte blir lika rolig när det inte är några egentagna bilder, men det känns fel på något sätt att lägga ut sådana. För det första för att min sambo inte vet om att bloggen finns, och jag vill inte hänga ut honom utan hans vetskap. Lägger jag ut bilder på mig, så kommer det bli kopplat till honom ändå.

Så, kommer ni fortsätta läsa, även om det kommer bli snålt med bilder?

Sånnahär bilder kan jag visa, är det bättre än inget? :)trubbel

2010-01-28 @ 14:52:55
Just nu är jag så ofantligt irriterad. Ibland så önskar jag att man kunde få lite mer uppskattning för det man gör. Igår skrev jag som sagt att jag hade städat och bakat och allt. Visserligen sa han tack på sitt lilla speciella sätt.. men ett tack i rena ord vore fint att få ibland. Att man blir lite uppmärksammad för det man gör, för det är ju faktiskt inte bara för min skull som jag tvättar, städar, diskar och lagar mat. Det är ju för vår skull.. och för han att inte ska behöva göra det när han slutar så pass sent.

Får man lov att kräva uppmärksamhet?

träning

2010-01-28 @ 12:52:28
Åh, finns det en skönare start på dagen än träning? Nu snackar jag inte sex, utan ett svettigt pass på gymmet. Så fruktansvärt underbart att bara få ur sig lite dålig energi och kickstarta dagen! Fantastiskt.
Att se min snygga man träna gör inte saken sämre heller. Alla muskler syns ju så tydligen när man är nytränad, och ja, jag är en sucker för vältränade ryggar. Så sexigt.

Vad tycker ni är sexigast hos en kille/tjej? :)


kvällning

2010-01-27 @ 23:33:42
Ber om ursäkt för att det varit gles uppdatering här på kvällen, men jag har varit och tränat. Eftersom att det är kaos överallt, så tog det 3 timmar allt som allt, då man tvingas köra 70 kilometer i timmen på motorvägen. Men det gick bra i alla fall, så himla underbara tjejer i laget!

Scones blev kanongoda och uppskattade till tusen. De tog slut snabbt, och det var ju de som var meningen.

Fick mitt tack också, underbart jävla sex. Finns nog inget bättre alltså. Underbart är rätt ord.

nybakt bröd

2010-01-27 @ 17:35:40
Finns det något som luktare godare eller mer hemtrevligt än lukten av nybakt bröd? Jag blir hungrig bara jag tänker på det. Tänkte laga lite scones lagom till mannen kommer hem, och hoppas att han uppskattar det. Serverar såklart med smör, ost och marmelad!

Sen tänkte jag försöka få något tillbaka.. ;)

rent i lyan

2010-01-27 @ 16:23:02
Nu är det rent och fint här i våran lya. Mannen jobbar sent idag, så jag passade på att fixa städningen så vi slipper göra det i helgen. Får hoppas att det är lika fint på söndag när jag kommer hem från min lilla helgtripp! :) Städa tycker jag faktiskt är kul, sålänge man börjar. Det finns ju ingenting som är tråkigare än att komma hem till en skitig lägenhet med disk överallt.

Nej, rent och fint ska det vara! :)

sex

2010-01-27 @ 15:01:01
Jag har ofta funderat på hur ofta man "ska" ha sex i ett förhållande. Jag vet såklart att man inte ska tvinga någon till något, och sex ska man ha när man känner för det, och inte för att man måste. Men ändå, var ligger snittet? För unga i 20-25 års åldern?

Vi har sex 4-7 gånger i veckan, det beror lite på vad vi gör under dagarna, men det kommer ändå av sig själv. Vi behöver inte vara sugna alls, men vi är väldigt bra på att teasa varandra, och jag älskar det. Finns väl inget bättre än att få ett sms med texten: "Tänker på dig. Du är naken, och när jag kommer hem ska vara i dig." Då går man ju runt resten av dagen och tänker på det, underbart!

Men vad säger ni, hur funkar det i era förhållanden? :)


matlagning

2010-01-27 @ 14:28:23
Idag så var det min tur att laga mat (vilket jag iofs nästan alltid gör) och det har jag ingenting emot. Men när min fina sambo bara äter och sen går och fortsätter med det han gjorde innan, det irriterar mig. Varför inte hjälpa till att göra matlåda/plocka undan och diska? Kanske ställa in mjölken eller senapen innan man latar sig i soffan igen?

Hur gör alla ni andra par där ute?


presentation

2010-01-27 @ 14:25:11
Tänkte att det är bäst att börja med en liten presentation. Men den kommer ändå bli förhållandevis anonym. Bloggen kommer vara detaljerad, och då min sambo inte vet om att jag startat denna bloggen, kommer det bli lite anonymt.

Kan väl tala om att det är tjejen i hushållet som skriver, en tjej på 21 år. Min sambo/pojkvän är en 23 år snygg och stilig karl. Vi tränar båda mycket, och ser det som en gemensam grej, och det är kul. Man mår bra och vi blir bara snyggare.

9 av 10 dagar är vårt förhållande toppen, men som alla andra har även vårat förhållande sina brister. Även om det alltid görs med kärlek (tror jag) och ja, det är väl som vilket förhållande som helst. Fast lite bättre då.

RSS 2.0